Over ons

Hieronder kunt u lezen wie we zijn en wat onze achtergrond is.

PhoneGenius is opgericht in het jaar 2020.
PhoneGenius is een van de weinige spelers in de markt die de opkomst en de groei van de smartphones zoals we die vandaag de dag kennen van dichtbij heeft meegemaakt en alle ontwikkelingen nauw heeft gevolgd. Doordat het bedrijf vanaf het begin zowel smartphones verkocht als repareerde heeft het repair team van PhoneGenius door de jaren heen de nodige vakkennis en ervaring opgebouwd.

Door de jaren heen heeft het bedrijf verschillende mijlpalen behaald en is het verschillende stages gepasseerd. Overwinningen en behaalde doelstellingen die tegenwoordig klein en irrelevant lijken zorgde in die fase voor een feeststemming en stuurde het bedrijf de goede kant op. Op onze eerste mijlpalen zijn we dan ook nog steeds trots en we kijken er met een brede glimlach op terug.

PhoneGenius opende haar deuren in een tijd waar vooral doorzettingsvermogen, ambitie en ongekende motivatie de startende onderneming op het been hield.
Doordat de ondernemer zich dagelijks verdiepte in de markt, de omgeving en probeerde iedere klant van zijn behoefte te voorzien begon het resultaat ook zichtbaar te worden.